Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα51
mod_vvisit_counterΧθές337
mod_vvisit_counterAll8168387
°F | °C
invalid location provided
«Άτομα με Αναπηρία οι δικοί μας άνθρωποι»
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 18:41

 

Στο κάλεσμά μας «Άτομα με Αναπηρία οι δικοί μας άνθρωποι» kekykamea«Μπορούμε όλοι να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας για ένα καλύτερο αύριο στους συνανθρώπους μας» «Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας εθελοντισμού του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. Αιτωλ/νίας. Μπορείς!!!» ανταποκρίθηκαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στην ομάδα εθελοντών του Κέντρου μας. Κατόπιν ενημέρωσης σχετικά με τον ρόλο τους και την αμοιβαία προσφορά έγιναν μέλη της κοινότητας που ονομάζεται Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α..

Σήμερα ανταποκριθήκαμε στη δέσμευσή μας να επιβραβεύσουμε και να αναγνωρίσουμε το έργο και την προσφορά τους και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Κάνοντας την πιο μικρή χειρονομία να σας ανταμείψουμε με ένα αναμνηστικό και βεβαίωση, τα οποία θα είναι χρήσιμα για το βιογραφικό σημείωμα του καθενός σας. Άλλωστε οι εθελοντές βοήθησαν σε όλα τα τμήματα του Κέντρου μας: Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Αθλητισμού, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Κοινωνικής Υπηρεσίας, Φύλαξης, συνοδείας στον χώρο μας με το αυτοκίνητο, Δημιουργικής Απασχόλησης και Η/Υ.

  • 1) Τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο μας (στα πλαίσια της κατάρτισης και εκπαίδευσης των Α.με.Α. και των συνοδών τους) τα οποία συγκεκριμένα είναι τα ακόλουθα:
  • «Η/Υ» (Ήρων 2) που έγιναν σε συνεργασία με τη διεύθυνση της Β/ βάθμιας εκπαίδευσης (κ. Παλαιολόγο)
  • «Φωτογραφίας» σε συνεργασία με το Κ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων)

 

 

 

                                                                                         Η πρόεδρος

 

Λαμπρινή Κολοβού

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...