°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΔΑΣΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 18:20

 

Έπειτα από αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως , ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος ενέκρινε την υλοποίηση αναδασωτικών έργων σε δασικό σύμπ_dasos-2λεγμα ελατοδασών στο Δυτικό Μαίναλο.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλειστική δαπάνη της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και χωρίς επιβάρυνση του Δημοσίου. Την προμήθεια του φυτευτικού υλικού έχει αναλάβει το δασικό φυτώριο του Δασαρχείου Βυτίνας. Η Διεύθυνση Δασών Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δασαρχείο Βυτίνας θα παράσχουν υλωρικό προσωπικό και τεχνογνωσία, ενώ συγχρόνως έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία και καθοδήγηση των ομάδων εργασίας.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προσκαλεί φορείς και ιδιαίτερα σχολεία να προβούν σε εθελοντικές δεντροφυτεύσεις και ανανεώνει τη δέσμευσή της να βοηθήσει ενεργά κάθε τέτοια ενέργεια. Επίσης, συγχαίρει την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και προσωπικά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Ιερεμία για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...