Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα484
mod_vvisit_counterΧθές1076
mod_vvisit_counterAll8122752
°F | °C
invalid location provided
ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 18:16

Σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, δίνοντας συνέχεια στο πρόγραμμα που έχει αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα και αφορά ενημέρωση των μαθητών με συζητήσεις για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού. Οι επισκέψεις έγιναν στο 3ο και στο 4ο Γυμνάσιοpanaitolikos Αγρινίου, στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Αμφιλοχίας. Οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τους μαθητές, συζήτησαν μαζί τους, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα θέματα της βίας και του ρατσισμού, δηλώνοντας φίλαθλοι - υποστηρικτές του Παναιτωλικού. Σε κάθε σχολείο δόθηκε εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και σήμα του Παναιτωλικού.
Νωρίτερα το πρωί, είχαν επισκεφτεί το EMILEON SportCenter, το 16o Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Παλλάδιο, το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρινίου, καθώς και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αγρινίου. Οι μαθητές τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους και τη χαρά τους γι' αυτή τη συνάντηση.


 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...