Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα521
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145819
°F | °C
invalid location provided
Ο Ναυπάκτιος Νίκος Παπαγιαννόπουλος
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011 05:00

 ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, με καταγωγή από το χωριό Καταφύγιο της ορεινής Ναυπακτίας, είναι από την Δευτέρα ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση τarxhgosου ΚΥΣΕA και μετά από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.

O Νίκος Παπαγιαννόπουλος μέχρι τώρα κατείχε την θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Καταφύγιο Αιτωλ/νίας, το οποίο απέχει από την Ναύπακτο 33 χιλιόμετρα, το έτος 1956. Είναι έγγαμος και έχει 2 κόρες.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεων το έτος 1975. Αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1982.

Είναι πτυχιούχος: α) του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, β) του Τμήματος Δημoσίας Διοικήσεως του Παντείου Πανεπιστημίου και γ) της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.

Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2000-2001.

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής και στη Δ/νση Οργάνωσης - Νομοθεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της οποίας διατέλεσε Δ/ντής από το έτος 2006 έως το 2009 με το βαθμό του Ταξιάρχου και Υποστρατήγου.

Τον Μάρτιο του 2009 ως Υποστράτηγος τοποθετήθηκε Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την 5-11-2009 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...