Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα662
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145960
°F | °C
invalid location provided
1036 παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Aγρινίου
Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2011 05:00

 

Το σύνολο των αιτήσεων για εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ικανοποίησε ο Δήμος Αγρινίου. Συγκεκριμένα τη σχολική χρονιά 2011-2012 στους Παιδικούς Σταθμούς θα φιλοξενηθούν 1036 παιδιά στην πόλη του Αγρινίου και στις Δημοτικές Ενότητες καθώς έγιναν δεκτές 747 νέες εγγραφές που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και 454 επανεγγραφές.paidikh

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Αγρινίου είναι από τους ελάχιστους Δήμους αυτού του πληθυσμιακού μεγέθους που δεν εισπράττει τροφεία, χωρίς να υποβαθμίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τους Παιδικούς Σταθμούς.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Στην πιο δύσκολη χρονιά που διέρχεται η χώρα μας, με την παρατεταμένη οικονομική κρίση που πλήττει και την αυτοδιοίκηση, πετύχαμε με οργάνωση και προγραμματισμό να ικανοποιήσουμε  το σύνολο των αιτήσεων για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς, χωρίς να κλείσει κανένας παιδικός σταθμός και χωρίς την επιβολή τροφείων, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις οικογενειακές ανάγκες.

Έτσι συνεχίζουμε με συνέπεια την κοινωνική πολιτική αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η δημοτική αρχή στηρίζει τα μεσαία και μικρά εισοδήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτή την περίοδο.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στους Παιδικούς Σταθμούς, ένα έργο το οποίο φέτος επεκτάθηκε σε κάθε περιοχή του νέου Δήμου Αγρινίου».

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...