Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα639
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145937
°F | °C
invalid location provided
Κανονικά σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οι υποψήφιοι
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 05:00

 με τα λάθη στα μηχανογραφικά

Επιπλέον 41 θέσεις δίδονται στα πmhxanografikaανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, για τους υποψήφιους που δεν είχαν οριστικοποιήσει, από λάθος, τα μηχανογραφικά τους δελτία, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι είχαν υψηλές βαθμολογίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το πρόβλημα διευθετείται με απόφαση της υπουργού Παιδείας, για τον καθορισμό επιπλέον αριθμού θέσεων εισακτέων σε τμήματα και σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πέραν του αριθμού των εισακτέων που είχε ήδη καθορισθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.

Να σημειωθεί ότι οι προαναφερόμενοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει το μηχανογραφικό τους, αλλά δεν το είχαν οριστικοποιήσει και είχε παραμείνει το "πρόχειρο" μηχανογραφικό.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...