Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα521
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145819
°F | °C
invalid location provided
Σεμινάριο για τα αυθαίρετα
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 05:00

Διοργάνωσε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης κteeαι διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα: «ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου με εισηγητή τον κ. Φίλλιπο Μορτάκη Αρχιτέκτων Μηχανικό, Αναπληρωτή Διευθυντή στη Δ/νση Οικοδομικών & Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.) του Υπουργείου Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Ο εισηγητής κ. Μορτάκης προέβη σε αναλυτική επεξήγηση - παρουσίαση των ρυθμίσεων του νέου Νόμου (Ν. 4014) για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, των παραμέτρων εφαρμογής των διατάξεων αυτού, τον χρόνο υποβολής των αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν, τον υπολογισμό του ύψους των προστίμων, καθώς και τις κυρώσεις που κατά περίπτωση προβλέπονται για τους μηχανικούς , συμβολαιογράφους και δικηγόρους.

Παρουσιάσθηκαν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα και απαντήθησαν  πλήθος ερωτήσεων που ετέθησαν από τους παριστάμενους μηχανικούς.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο λόγω της αθρόας προσέλευσης των Μηχανικών απ΄όλα τα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, αλλά και από το κλίμα αυξημένου ενδιαφέροντος μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε.  

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...