Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα676
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145974
°F | °C
invalid location provided
Μάθετε τα τρία φθηνότερα πρατήρια υγρών καυσίμων
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 05:00

Με SMS στο 54151sms

Με την δωρεάν αποστολή SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54151 οι καταναλωτές μπορούν να πληροφορούνται άμεσα και γρήγορα τα τρία φθηνότερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή τους, σύμφωνα με την υπηρεσία που έχει ενεργοποιήσει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Όπως ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιώργος Στεργίου «η νέα υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για τα τρία φθηνότερα σημεία πώλησης αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων».

Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή. Οι οδηγοί πληκτρολογούν το όνομα της περιοχής τους και το αποστέλλουν στο 54151. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους το οποίο τους ενημερώνει για την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων καθώς και την διεύθυνση για κάθε ένα από τα τρία φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν απ' όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.       

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...