Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα567
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145865
°F | °C
invalid location provided
Έκοψαν το νερό στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας
Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2011 05:00

 

Η Ε.Σ.Α.με.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αμφιλοχίας για την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και το Κράτος Πρόνοιας για τη μη εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων στο Κ.Α.Φ.Κ.Α kafka

Η ΔΕΥΑ του Δήμου Αμφιλοχίας την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε στην διακοπή της παροχής νερού από το κέντρο αποκατάστασης αναπήρων (ΚΑΦΚΑ) Αμφιλοχίας, λόγω καθυστερημένων οφειλών του ιδρύματος. Η Ε.Σ.Α.με.Α., έντονα διαμαρτυρόμενη για το γεγονός, έστειλε την κάτωθι επιστολή:

"Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία  Δυτικής Ελλάδας είναι μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  (Ε.Σ.Α.με.Α). Πρόκειται για κοινωνικό και  μη κερδοσκοπικό δευτεροβάθμιο Φορέα , ο  οποίος έχει την ευθύνη στην Περιφέρεια της για τους εξής ενότητες: Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και αγωνίζεται για την καταπολέμηση των διακρίσεων που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία σε όλους τους τομείς της ζωής, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή της χώρας.  

   Με την παρούσα επιστολή η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος καταγγέλλει την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αμφιλοχίας για την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας όπως επίσης και το Κράτος Πρόνοιας για την μη εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων στο Κ.Α.Φ.Κ.Α Αμφιλοχίας με αποτέλεσμα την διακοπή της υδροδότησής του.

   Το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας (Κ.Α.Φ.Κ.Α Αμφιλοχίας) δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες Αποθεραπείας και Φυσικής Αποκατάστασης σε Άτομα με Αναπηρία χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και μεθόδους Φυσικής Αποθεραπείας καθώς και για την παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης στα ΑμεΑ και στις οικογένειες τους.

  Με λύπη ενημερωθήκαμε ότι η ΔΕΥΑ του Δήμου Αμφιλοχίας διέκοψε την παροχή ύδρευσης στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας (λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών)  με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του και η εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής στα άτομα με αναπηρία ιδιαίτερα μια περίοδο που είναι επιβεβλημένη η στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων της κοινωνίας και των οικογενειών τους.

   Αίτημα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος είναι η αποκατάσταση της παροχής υδροδότησης του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.

    Έχοντας ως δεδομένη την θετική πολιτική διάθεση αλλά και την ευαισθητοποίηση σας απέναντι στα άτομα με αναπηρία, πιστεύουμε πως θα ενεργήσετε άμεσα για την αποδοχή του αιτήματός μας".

   Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Χαροκόπος Αντώνιος                                                          Παπαναγιώτου Παντελής

 

                                                                                                

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...