°F | °C
invalid location provided
Αντιδρούν έντονα στην αλλαγή του διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μπίνα
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2011 05:00

H έκπληξη και η δυσαρέσκεια για την αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου mpinas Αγρινίου Γιάννη Μπίνα αποτυπώνεται σε επιστολή που έστειλαν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διευθυντές Κέντρων Υγείας και μέλη της επιστημονικής του κοινότητας του νομού. Στην επιστολή γίνεται λόγος για «αδικαιολόγητη ενέργεια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη λειτουργία του Νοσοκομείου» και επισημαίνεται πως «ενέργειες σαν και αυτές, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, δεν τιμούν τους Λειτουργούς της Πολιτείας και εντείνουν την απαξίωση προσώπων και θεσμών».

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και μάλιστα από Δελτίο Τύπου του Υπουργείου, την αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γιάννη Μπίνα.

  Η αδικαιολόγητη αυτή ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίθεση  με τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, όσον αφορά στους Οικονομικούς Στόχους αλλά κυρίως όσον αφορά στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας. Είναι δε πλήρως αντίθετη με το κοινό περί δικαίου αίσθημα εργαζομένων, ασθενών, συνοδών και πολιτών της περιοχής.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι το κόστος λειτουργίας του Νοσοκομείου μειώθηκε το 2010 κατά 15% σε σχέση με το έτος 2009 (ανάλογη δε μείωση συνεχίζεται και σήμερα), ενώ σε σχετική αξιολόγηση σε σχέση με τα 58 περιφερειακά Νοσοκομεία καταλαμβάνει την 7η θέση ως προς την αποδοτικότητα.

 Ο κ. Μπίνας  εργαζόμενος καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ αντιμετώπισε με επιτυχία τα περισσότερα και σοβαρότερα  προβλήματα δρομολογώντας μια νέα πορεία για το Νοσοκομείο μας και αποτελεί παράδειγμα ήθους και αποτελεσματικής Διοίκησης.

Ενέργειες σαν και αυτές, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, δεν τιμούν τους Λειτουργούς της Πολιτείας και εντείνουν την απαξίωση προσώπων και θεσμών».

 

ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ : Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : Πρόεδρος Επιστημονικού συμβουλίου

ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ : Δ/ντής κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας

ΚΑΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ : Δ/ντής Κέντρου Υγείας Βόνιτσας

ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Δ/ντής Κέντρου Υγείας Θέρμου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Δ/ντής Κέντρου Υγείας Χαλκιοπούλων

ΖΑΡΜΠΑΛΑ-ΤΡΙΧΑ ΕΙΡΗΝΗ : Δ/ντρια Κέντρου Υγείας Κατούνας

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Πρόεδρος Ε.Ι.Ν.Α.

ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...