Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3114
mod_vvisit_counterΧθές6229
mod_vvisit_counterAll6467385
°F | °C
invalid location provided
Σχόλιο της Κομματικής Οργάνωσης Ευρυτανίας του ΚΚΕ για τις καταστροφές από την κακοκαιρία
Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 21:17

Το προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών τόσο στην περιοχή του Προυσού και πολύ περισσότερο στην περιοχή των Βραγγιανών αποδεικνύουν ότι η Ευρυτανία, όπως και όλη η χώρα, έχουν άμεση ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα (διευθετήσεις χειμάρρων, φράγματα συγκράτησης φερτών υλικών κ.α).

Το ΚΚΕ, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή απαιτεί να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές, να γίνουν τα απαραίτητα έργα, να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές ΑΜΕΣΑ στο 100%.

Αυτό που αποδεικνύεται επίσης, ιδιαίτερα με την υπερχείλιση του ρέματος σε κατολισθήσιμο σημείο στο Πικροβούνι, απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο, είναι το πόσο επικίνδυνες είναι (ακόμα και για τις ανθρώπινες ζωές) οι μπίζνες "πράσινης ενέργειας" στα βουνά μας.

Δεν χρειάζεται να απορεί κανείς γιατί όλες οι κυβερνήσεις επιδοτούν τις ανεμογεννήτριες και όχι τις υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας: όσο οδηγός για την εφαρμοζόμενη πολιτική είναι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, ο λαός θα συνεχίσει να πνίγεται και τα μονοπώλια θα συνεχίσουν να θησαυρίζουν.

                                                                  το Γραφείο της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ