Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2514
mod_vvisit_counterΧθές2580
mod_vvisit_counterAll5531492
°F | °C
invalid location provided
Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών Γ. Βαρεμένου
Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020 22:48

BAREMENOS

‘Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τον διαιτητή, γιατί είναι «πιασμένη»’

Πάλι δεν απέφυγε τα σαρδάμ ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Mνημόσυνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το μπάχαλο ήθελε να πει και όχι μνημόνιο με την UEFA, το οποίο υπάρχει ήδη, αλλά δεν το πληροφορήθηκε στο εξωτερικό . Μπροστά στον πανικό, από πρωταθλητής της διαπλοκής, να καταλήξει κλωτσοσκούφι των ολιγαρχών ,ανακάλυψε την κοινωνική συνοχή, εννοώντας τη συνοχή της Νέας Δημοκρατίας .Διότι τον διχασμό και την διαίρεση στην περίπτωση των Πρεσπών, τον ήθελε προς άγραν ψήφων.

Διέγραψε τον Ζαγοράκη ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει ,προκειμένου να δείξει πυγμή προς τηλεοπτική κατανάλωση αλλά και προς τρομοκράτηση των πρώην Μακεδονομάχων και νυν «εσωτερικά διχασμένο» Παοκτσήδων βουλευτών. Τη σήψη στο ποδόσφαιρο την ανακάλυψέ μαζί με το σχήμα της μπάλας ποδοσφαίρου για λόγους καλλιέργειας λαϊκού προφίλ ,από τους « κατασκευαστές πλυντηρίων» της επικοινωνίας.

Η κυβέρνηση του δεν μπορεί να προσφέρει λύση στο πρόβλημα, αλλά μόνο να το παροξύνει. Ούτε μπορεί να κάνει τον διαιτητή, γιατί είναι «πιασμένη» .