Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα262
mod_vvisit_counterΧθές295
mod_vvisit_counterAll8167913
°F | °C
invalid location provided
Νάντια Γιαννακοπούλου: Συνέντευξη στον Αθήνα 9.84
Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 18:52

  

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

  Κωνσταντίνα (Νάντια) Γιαννακοπούλου

Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος

 Βουλευτής Β2 Τομέα Δυτ. Αθήνας

  

                                                                     «Κάποιοι ενοχλούνται από τη σοβαρή, αυστηρή, στοιχειοθετημένη με προτάσεις αντιπολίτευση που κάνουμε ως Κίνημα Αλλαγής.»

Στην εκπομπή του Νίκου Καρούντζου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 τοποθετήθηκε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Το Κίνημα Αλλαγής αναγνωρίζεται ως το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που ασκεί υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση, στα δύο χρόνια της περιπέτειας της πανδημίας. Την ίδια τακτική ακολουθούμε σταθερά ασκώντας σκληρή κριτική στις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης, καταθέτοντάς προτάσεις με τόλμη. Προτείνουμε για παράδειγμα την επέκταση του εμβολιασμού σε κατηγορίες εργαζομένων που έρχονται σε άμεση επαφή με πολίτες όπως στην Ελληνική Αστυνομία.

Το ίδιο κάνουμε και για το άνοιγμα των σχολείων με κριτήριο της μέγιστη ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών (αναθεώρηση του 50%, μαζικά rapidtests από κινητές μονάδες έξω από τα σχολεία, καθημερινή παρακολούθηση της κατάστασης ώστε να λαμβάνονται έγκαιρα μέτρα, πλήρης ετοιμότητα ώστε να περάσουμε σε τηλεκπαίδευση όταν χρειαστεί).»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Σε κάποιούς δεν αρέσει αυτή η σοβαρή, αυστηρή, εποικοδομητική αντιπολίτευση του Κινήματος Αλλαγής, συνηθισμένοι στην καταστροφολογία και τον λαϊκισμό. Ασκούν έτσι κριτική για την πρόταση μας για την διατίμηση του PCR. Παριστάνουν ότι ξεχνούν την βασική μας θέση για αύξηση των δωρεάν rapidtests και των PCRαπό τις Δημόσιες Δομές Υγείας.

Ηπρόταση μας για την διατίμηση επομένως είναι προσθετική και μόνο για όσους χρειαστεί να πάνε σε ιδιωτικά διαγνωστικά, με βάση την δυνατότητα που φαίνεται.

Ας μην παριστάνουν κάποιο «τους φίλους του λαού» προτείνοντας π.χ. συνταγογράφηση συλλήβδην για όλους. Με αυτή κρύβουν ότι πάλι θα πληρώνονταν τα tests, ίσως και σε τιμές που υπήρχαν, αλλά από το Κράτος, δηλαδή από όλους μας, όλους του φορολογούμενους.

Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμφανίζονται «πιο ευαίσθητοι». Την αυθεντική φιλολαϊκότητα μας και την ευαισθησία μας την δείχνουν με κάθε πρόταση μας, κάθε παρέμβαση μας ως Κίνημα Αλλαγής.»