Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα424
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058471
°F | °C
invalid location provided
Κώστας Καραγκούνης :
Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2022 14:03

 

 «Επιχορήγηση Δήμων και Περιφερειών για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις» για τους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου.

 

Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση Δήμων και Περιφερειών για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις» για τους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου συνολικού προϋπολογισμού 74.325,42 € και 85.549,58€ αντίστοιχα ......
 
Πιο συγκεκριμένα τα παραπάνω ποσά αφορούν την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων που απορρέουν από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν καταστεί τελεσίδικες έως την 24η Μαρτίου 2022 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων ή αποζημιώσεις από αδικοπραξία.
 
Με την ένταξη τους στο ανωτέρω πρόγραμμα ο Δήμος Αγρινίου καθώς και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις απαραίτητες πληρωμές που χρονίζουν λύνοντας έτσι πολλά καθημερινά τους προβλήματα.
 
Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε και για τους δύο δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας και την ένταξη τους στο ως άνω πρόγραμμα.