Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα429
mod_vvisit_counterΧθές969
mod_vvisit_counterAll8058476
°F | °C
invalid location provided
Τηλεφωνική επικοινωνία Κώστα Καραγκούνη
Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2022 17:12

karagounis-georgantas 2

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά. Ο κ. Καραγκούνης όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Υπουργό για την αποδοχή των προτάσεων όλων των δήμων της Αιτωλοακαρνανίας για την αποκατάσταση των προβλημάτων της αγροτικής οδοποιίας.

Ο κ. Καραγκούνης συνεχάρη τον Υπουργό για την έγκριση των σχετικών κονδυλίων για τους δήμους του νόμου μας. Παράλληλα όμως του εξέθεσε ένα τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρόταση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα μετά την πρόσκληση που εξέδωσε το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων και η Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων του υπουργείου με δικαιούχους τους δήμους της χώρας και αφορούσε την αποκατάσταση αγροτικών οδών αρμοδιότητας των δήμων, ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου κατέθεσε πρόταση καθώς και τεχνικό δελτίο για την αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου. Μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων ο μόνος δήμος στον οποίο δεν εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι ήταν ο δήμος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Ο κ. Καραγκούνης ζήτησε από τον κ. Γεωργαντά να εξετάσει το ζήτημα αυτό. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί αυτή η εκκρεμότητα ώστε να εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια για την αγροτική οδοποιία του δήμου που θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για τους πολίτες καθώς και τους αγρότες.