Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1822
mod_vvisit_counterΧθές6719
mod_vvisit_counterAll5852714
°F | °C
invalid location provided
Πέτσας:
Τρίτη, 21 Απρίλιος 2020 19:40
 
 

 Ανοίγουν 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία

 
 
"Επεξεργαζόμαστε το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα" δήλωσε ο κυβερνητικής εκπρόσωπος. 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα για τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Ο κύβος ερρίφθη για την άρση των μέτρων και όπως ανέφερε στις 27 Απριλίου ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και την επομένη 28 /04 όλα τα τμήματα που συνδέονται με τις εγγραφές προσημείωσης:

-Οι συναινετικές προσημειώσεις Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων

-Οι ανακλήσεις προσημείωσης

-Οι συντηρητικές κατασχέσεις

-Οι δικαστικές μεσεγγυήσεις

Οι υπηρεσίες αυτές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων και ιδιωτών και είναι φυσικά βασική προϋπόθεση για να πέσει ζεστό χρήμα στην αγορά.

Θα ακολουθήσει η αποκατάσταση των δικαστικών διαδικασιών για την έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων . Ταυτόχρονα τοποθετείται η λειτουργία των διοικητικών δικαστηρίων καθώς και οι διαδικασίες ενώπιον του Αρείου Πάγου και των Εφετείων.

Εκεί οι δίκες θα διεξάγονται χωρίς τη φυσική παρουσία δικηγόρων. Ήδη, η ηγεσία του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει το «πράσινο φως» να λειτουργήσει το Ανώτατο Ποινικό
και Πολιτικό Δικαστήριο κατά τα πρότυπα του ΣτΕ.