Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2068
mod_vvisit_counterΧθές6719
mod_vvisit_counterAll5852959
°F | °C
invalid location provided
Το μήνυμα του Άγγελου Τσιγκρή
Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2020 19:46

για το Πάσχα: «Θα βγούμε και πάλι νικητές!»

 

AGGELOS-22.jpg11Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (δικηγόρος και καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από αυτό των προηγούμενων χρόνων. 

Η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, δοκιμάζονται από την πανδημία του κορωνοϊού που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία.  

Ο απολογισμός και η αποτίμηση για την Ελλάδα θα γίνουν στο τέλος της περιπέτειας αυτής, όταν η κρίση ξεπεραστεί. 

Ωστόσο, είναι προφανές ότι -αυτή τη φορά -η Ελλάδα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, κινείται αποφασιστικά και συντονισμένα, χωρίς χρονοτριβές, με την κοινωνία ενωμένη, με στόχο να μετρήσουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες. 

Με την απαραίτητη ατομική ευθύνη όλων και την αποφασιστικότητα της πολιτικής μας, η Ελλάδα θα ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη συγκυρία με το μικρότερο κοινωνικό κόστος. 

Οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές. 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!»._

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.