Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1921
mod_vvisit_counterΧθές2738
mod_vvisit_counterAll5772980
°F | °C
invalid location provided
ΜέΡΑ25:
Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 16:04

 Με τηλεδιάσκεψη όλες οι συνεδριάσεις της βουλής, όσο διαρκεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας

 

Με επιστολή της στο Πρόεδρο της Βουλής κ. Κ.Τασούλα η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΜέΡΑ25 κ.Φ. Μπακαδήμα του τονίζει ότι «έχετε υποχρέωση να ανακοινώσετε σήμερα κιόλας πως η διεξαγωγή των   συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλήςθα γίνεται, τουλάχιστον όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, μέσωτηλεδιάσκεψης.Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται».

Ολόκληρη η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής έχει ως εξής:

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2020

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Το ΜέΡΑ25 στήριξε και στηρίζει τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της μεταδοτικότητας του Covid-19, ακόμα και το ακραίο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όταν απαγορεύουμε στους πολίτες το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, θεωρούμε απαράδεκτη τη συνέχιση της δια ζώσης διεξαγωγής τόσο των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών όσο και της Ολομέλειας της Βουλής.

Σας γράφω, λοιπόν, σήμερα για να σας μεταφέρω την άποψη του ΜέΡΑ25 πως έχετε υποχρέωση να ανακοινώσετε σήμερα κιόλας πως η διεξαγωγή των   συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλής θα γίνεται, τουλάχιστον όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, μέσωτηλεδιάσκεψης.

Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται.

Αναμένοντας την απάντησή σας.

 
   


Με εκτίμηση,

Φωτεινή Μπακαδήμα Γραμματέας ΚΟ ΜέΡΑ25 Βουλευτής Β' Πειραιά