Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα770
mod_vvisit_counterΧθές3698
mod_vvisit_counterAll5510625
°F | °C
invalid location provided
Δήλωση κ. Γιώργου Βαρεμένου στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του κ. Καμπουράκη
Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 18:51

Η κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα δεν αντιμετωπίζεται με όρους εσωτερικής επικοινωνιακής κατανάλωσης, ούτε με έλλειψη σοβαρότητας. Ο κ. Γεραπετρίτης να δηλώνει ότι ο κακός καιρός έφερε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος και μετά να συγκαλείται σύσκεψη, στην οποία κάποια στιγμή νόμιζε κανείς ότι θα έπαιρναν μέρος μετεωρολόγοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα λεγόμενα Γεραπετρίτη. Είναι καιρός να γίνει αποδεκτή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υποστηρίζεται και από το ΚΙΝΑΛ, για ενιαία στρατηγική αντιμετώπισης της τουρκικής ασυδοσίας. Είναι μια πρόταση που υπερβαίνει την ανάγκη πλήρωσης ενός ελλείματος ικανής ηγεσίας στην κορυφή της κυβέρνησης και κατατείνει σε μια ενιαία και με στρατηγικό βάθος αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ως προς το προσφυγικό, αφού κατήργησαν του υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να το ξανασυστήσουν, και ενώ στο μεταξύ περιέφεραν το πρόβλημα από τη δημόσια τάξη στο στρατό, κατέληξαν στη λύση του φράκτη. Και αυτό επειδή, μεταξύ των άλλων, επιχειρούν να μανουβράρουν επικοινωνιακά τους διαμαρτυρόμενους, τους οποίους προεκλογικά σιγοντάριζαν εν χορώ. Ελπίζω στα πλαίσια της ίδιας επικοινωνιακής διαχείρισης να μην παρουσιάσουν και τον φράκτη ως λύση…ανάσχεσης των τουρκικών πλοίων.