Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα773
mod_vvisit_counterΧθές3500
mod_vvisit_counterAll4741500
°F | °C
invalid location provided
Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις Φυτείες.
Κυριακή, 12 Μάιος 2019 18:36

 

 Καθαρό και σαφές όχι στην εγκατάσταση μονάδων από βιορευστά.

 
 
Επίσκεψη στις Φυτείες πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα». Εκεί όλη η ομάδα του συνδυασμού του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
 
Κύριο θέμα για τους κατοίκους, το φλέγον θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης μονάδων με καύσιμα βιορευστά για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, εξέφρασε καθαρά, με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους την θέση του συνδυασμού του, ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα. «Μονάδες καύσης βιορευστών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, με εμάς σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπάρξουν, να το ξεχάσουν, θα μας βρουν απέναντι και τώρα και πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα επισκέφτηκε μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του την περιοχή που αυτές έχουν χωροθετηθεί για να κατασκευαστούν.