Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3353
mod_vvisit_counterΧθές4192
mod_vvisit_counterAll5064185
°F | °C
invalid location provided
Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»

Στην αυγή του 21ου αιώνα,  οι τάσεις που διαμορφώνονται στη διεθνή πολιτική σκηνή αχνό διαγράφουν το ενδεχόμενο επικείμενο τέλος του «πολέμου κατά των ναρκωτικών», που αποδείχθηκε ο ανηθικότερος, καταστρεπτικότερος και διαρ­κέστερος από τους πολέμους που έγιναν στον 20ό αιώνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» στις κυβερνήσεις των άλλων χωρών, εκμεταλ­λευόμενες την υποτέλεια και τις ανάγκες τους, και τον συ­ντηρούν, παράγοντας και διευρύνοντας διαρκώς την Έκτη Φάλαγγα των επαγγελματιών γκαουλάιτερ και των ταγμάτων εφόδου των μισθοφόρων της Απαγόρευσης. Ο πόλεμος αυ­τός αποτελεί ένα από τα πιο τραγικά και ανθρωποβόρα κε­φάλαια στην ιστορία της ατέλειωτης φρίκης του φόνου του ανθρώπου από άνθρωπο, με την οποία τρέφεται το φίδι που φωλιάζει στο ερπετόμορφο τμήμα του ανθρώπινου εγκέφα­λου.

Ο αμερικανικός «πόλεμος κατά των ναρκωτικών» επί ογδόντα χρόνια τώρα, δολοφονεί και καταστρέφει εκατομ­μύρια ανθρώπινες υπάρξεις, που προσφέρονται βορά στην ανθρωποφαγική μανία ενός εσμού θανατολατρών, οι οποίοι, εξουσιαστικώ δικαίω, ανέλαβαν την υποχρέωση να «αποκαθάρουν» την ανθρωπότητα από ορισμένες ψυχοτρόπες ου­σίες, που συνοδεύουν το ανθρώπινο είδος αφότου εμφανί­στηκε στη γη.

Εκτρέφει τη βία, την εγκληματικότητα, τις κρατικές συμ­μορίες και το οργανωμένο έγκλημα. Χορταίνει τους ανθρωποκυνηγούς και τους ανθρωποφύλακες. Εξυπηρετεί τα υλικά συμφέροντα και ικανοποιεί τα άγρια ένστικτα των εξουσιοφρενών: των επαγγελματιών της ηθικολογίας, της «σωτηρίας», της «θεραπείας», του «σωφρονισμού», της έσχατης αναισχυντίας, της απεριόριστης υποκρισίας και της απέρα­ντης αηδίας. Στο πλαίσιο αυτού του βρομερότερου απ' όλους τους πολέμους, καθένας πουλάει ό,τι διαθέτει. «Ήθε­λε, λέει, να είναι ελεύθερος να παίρνει όποια ουσία θέλει. Σκοτώστε τον» ή, το συνώνυμο του, «θεραπεύστε τον».

Βασάνισε και μάτωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα, με κά­θε δυνατό τρόπο και μέσο, έχοντας στην υπηρεσία του ένα πλήθος έμμισθων υπηρετών του σε ρόλου πρωταγωνιστών και κομπάρσων της μεθοδικά κατασκευασμένης αντιναρκωτικής υστερίας. Ιδού το Όργανον και τα Όργανα:

Ο αδαής ή ιδιοτελής επαγγελματίας πολιτικός που «σώζει» την κοινωνία, νομοθετώντας εναντίον της. Ο παπάς που εκτοξεύει την απειλή της «τελευταίας κρίσης». Ο γιατρός που ασκεί «επιστημο­νική» τρομοκρατία, παρά την κραυγαλέα άγνοια του για τις απαγο­ρευμένες ουσίες. Οι ψευτο-θεραπευτές που υποκρίνονται ότι αντι­μετωπίζουν μια ανύπαρκτη αρρώστια. Ο δικηγόρος που χειρίζεται τα παράσυρα της «αντιναρκωτικής» νομοθεσίας. Ο αστυνομικός που βιάζει τις ελευθερίες, τα δικαιώματα και το κορμί των χρη­στών. Ο ιατροδικαστής που συνεργεί στο έγκλημα και διαστρέψει πλήρως την έννοια της «ιατρικής εξέτασης», χορηγώντας τα κουρελόχαρτα που εμφανίζονται ως ιατροδικαστικές εκθέσεις. Ο δικα­στής που εφαρμόζει την «αντιναρκωτική» νομοθεσία (μια από τις εφιαλτικότερες μορφές του συμβολικού ποινικού δικαίου που αναι­ρεί ολοσχερώς την έννοια του νόμου και του δικαίου) κραδαίνοντας το σφυρί των μαγισσών και διορθώνοντας διαρκώς τα γυαλιά του, για να θυμίζει ότι η δικαιοσύνη ουδέποτε υπήρξε τυφλή. Ο δεσμο­φύλακας, που κρατάει τα κλειδιά και ελέγχει τον «Ιούδα», την απο­μόνωση και το «σταυρό». Ο δημοσιογράφος, που ειδικεύεται στον καθημερινό δημόσιο βιασμό αδύναμων ανθρώπινων υπάρξεων από τα «παράθυρα» της τηλεόρασης και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με τη συνενοχή της εξαχρειωμένης «κοινής γνώμης» και της διεφθαρμένης κρατικής εξουσίας. Και τέλος, οι «φιλάνθρωποι», με τις «καλές προθέσεις» που οδηγούν πάντα στην κόλαση.

Παπάδες, γιατροί, δικηγόροι, αστυνομικοί, ιατροδικα­στές, δικαστές, δεσμοφύλακες, δημοσιογράφοι, φιλάνθρω­ποι, συνεργάζονται αρμονικά στην άκρως επικερδή γι' αυ­τούς επιχείρηση της «σωτηρίας» της κοινωνίας από τα ναρ­κωτικά, χρησιμοποιώντας τα σύμβολα και τα όργανα της δο­τής εξουσίας τους: Τον άμβωνα, την άσπρη μπλούζα, τον κώδικα του συμβολικού ποινικού δικαίου, τις χειροπέδες, το νεκροτομικό τραπέζι, την τήβεννο, τα κλειδιά του κελι­ού, την οθόνη της τηλεόρασης, την πρώτη σελίδα της εφη­μερίδας και το μειλίχιο θανατολατρικό προσωπείο τους. Όλα αυτά, ενσωματωμένα σ' έναν παράλογο και καταστροφικό «πόλεμο κατά των ναρκωτικών», που ακυρώνει την εθνική ανεξαρτησία, υπονομεύει την κοινωνική συνοχή, καθιστά τις πόλεις επικίνδυνες και προκαλεί άπειρες ατομικές και κοινωνικές τραγωδίες.

Με τον αμερικανικό «πόλεμο κατά των ναρκωτικών», ένα πλήθος ατάλαντων, αδαών, φιλόδοξων και ανενδοίαστων διωκτών, ψευτοθεραπευτών και πάσης φύσεως σωτήρων, μπορούν να «γεμίζουν» το απύθμενο κενό της ύπαρξης τους, να επιβεβαιώνουν τον απεχθή εαυτό τους, να προσπορίζονται υλικά οφέλη, και να μετατρέπουν τη χαρά σε πένθος, τον έρωτα σε δυστυχία και τη ζωή σε θάνατο, συμ­μετέχοντας σαν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί στον προμε­λετημένο μαζικό φόνο που καλύπτεται με τη θεωρία και την πρακτική της Απαγόρευσης, σαν μέσο για τη «σωτηρία» των ανθρώπων από μια ανύπαρκτη «απειλή» ή σωστότερα, από μια «απειλή» που οι ίδιοι κατασκεύασαν, προκειμένου να αναλάβουν με το αζημίωτο την «αντιμετώπισή» της.

Στο Μεσαίωνα, ο Μεγάλος Ιεροεξεταστής και τα κατά τό­πους όργανα του έκαιγαν το κορμί των αιρετικών στην πυρά, για να «σώσουν» την ψυχή τους από την αμαρτία. Στο σύγχρονο Μεσαίωνα, ο Μεγάλος Απολυμαντής και οι αργυρώνητοι υπηρέτες του δολοφονούν την ψυχή των χρηστών των απαγορευμένων ουσιών με τα κάτεργα, για να «σώ­σουν» το κορμί τους από την ηρωίνη.

Μετά από ογδόντα χρόνια, ο εγκληματικός εξουσιαστικός μηχανισμός της αποδιοπόμπησης των Άλλων, που σ' αυτή την ιστορική φάση εξειδικεύτηκε στη δίωξη και την εξόντω­ση των χρηστών των απαγορευμένων ουσιών, φρακάρει από τα πτώματα των θυμάτων του. Η πανούκλα του «πολέμου κατά των ναρκωτικών» πρέπει να αναχαιτιστεί. Και θα ανα­χαιτιστεί.

ΠΑΛΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΕ - ΜΠΕ