Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα101
mod_vvisit_counterΧθές1621
mod_vvisit_counterAll5766587
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

Σχετικά με την δράση τουριστικών πρακτόρων για τις σχολικές εκδρομές

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 η ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε. πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή με τρία λεωφορεία στην Αθήνα μεταφέροντας μαθητές του 4ου Λυκείου Αγρινίου. Κατά την εκτέλεση της εκδρομής τα λεωφορεία ελέχθησαν τρεις φορές από αστυνομικά όργανα μετά από καταγγελία τουριστικού πράκτορα ότι δήθεν παραβιάζουν το νόμο. Εν συνεχεία δε, τουριστικός πράκτορας επέβαλε ψευδή μήνυση σε μας για δήθεν εκτέλεση παράνομης μεταφοράς. Δηλώνουμε ρητά ότι ουδέποτε παραβιάστηκε τόσο η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, όσο και ο νόμος.

Ως εκ τούτου οι παραπάνω παράνομες πράξεις του τουριστικού πράκτορα είναι κακόβουλες και σκοπό έχουν την ταλαιπωρία των μαθητών ούτως ώστε να αποφεύγουν τα σχολεία την μίσθωση λεωφορείων μας για την εκτέλεση μονοήμερων εκδρομών και να εκτελούν τα τουριστικά γραφεία τις παραπάνω εκδρομές με μεγαλύτερο κόστος για τους μαθητές.

Η ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε. για τις παραπάνω παράνομες πράξεις των τουριστικών πρακτόρων προσφεύγει στη δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση και αγωγή αποζημίωσης».

Για την ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Α.Ε

Ο πρόεδρος

Καψιαμπέτης Γεώργιος