Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3344
mod_vvisit_counterΧθές4192
mod_vvisit_counterAll5064176
°F | °C
invalid location provided
Εκδήλωση της APIVITA

στην Πάτρα, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού συλλόγου Αχαΐας.

Η APIVITA διοργανώνει εκδήλωση με καλεσμένους τους συνεργάτες της φαρμακοποιούς στην Πάτρα, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου, στις 6.30μμ, στον πολυχώρο Πολιτεία. Ο κ. Νίκο Κουτσιανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της APIVITA και ο κ. Διονύσης Παπαδιονυσίου, Αντιπρόεδρο Brand Commercialization θα αναλύσουν το θέμα «Πράσινη Ανάπτυξη και Τρόποι Διεξόδου του Ελληνικού Φαρμακείου από την Κρίση» δίνοντας μία νέα ματιά στην ελληνική επιχειρηματικότητα μέσα από την πράσινη ανάπτυξη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του συγγραφέα και καθηγητή Μanagement, Διευθυντή Εxecutive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Δημήτρη Μπουραντά, «Η διαπροσωπική επικοινωνία ως κρίσιμη παράμετρος επαγγελματικής αποτελεσματικότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας. Έχουν κληθεί να παραστούν ο Νομάρχης Αχαΐας, κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο δήμαρχος Πατρών, κ. Ανδρέας Φούρας και καθηγητές από τα τμήματα Φαρμακευτικής, Βοτανικής και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Λίγα λόγια για την εταιρία: Η APIVITA είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που από το 1979 δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά. Πηγή έμπνευσής της η κοινωνία της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη. Το όνομα της APIVITA προέρχεται από τις λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), ενώ το λογότυπό της είναι εμπνευσμένο από τις μέλισσες των Μαλλιών, ένα σπάνιο κόσμημα από τη Μινωική Κρήτη, που συμβολίζει τη γονιμότητα και την αρμονία. Η APIVITA εδώ και 30 χρόνια, επενδύει συστηματικά στην έρευνα και ανάπτυξη πάνω από 250 καινοτόμων προϊόντων, διαθέτοντας το δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ συνεργάζεται με πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σήμερα βρίσκεται σε 4000 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και σε 10 χώρες σε όλο τον κόσμο.