Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1619
mod_vvisit_counterΧθές3882
mod_vvisit_counterAll4633953
°F | °C
invalid location provided
ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 21:37

Με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός τηςεθνικής οδού Αγρινίου -Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.

ΗΑκτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον

Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών,τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν να συντονίσουν την δραστηριότητα. Με ην συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε η δράση η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες.

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίο= "images/IANPYARIOS_2019/SKOYPIDIA.jpg-2.jpgυ δήλωσε σχετικά:SKOYPIDIA.jpg-2

«Νιώθω χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εθελοντών του δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακτίνας Εθελοντισμού, πριν από 4 χρόνια, πετύχαμε να συσπειρώσουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υπόθεση όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή».