Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα714
mod_vvisit_counterΧθές3489
mod_vvisit_counterAll4722555
°F | °C
invalid location provided
Γράμμα από το (Βορειο)Ανατολικό Μέτωπο της Αιτωλοακαρνανίας
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 20:05

DROMOSBALTOY

Νεκτάριου Αθ. Φαρμάκη, Περιφερειακού Συμβούλου Π.Δ.Ε , Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

ΘΕΜΑ : Γράμμα από το (Βορειο)Ανατολικό Μέτωπο της Αιτωλοακαρνανίας

Είναι συνεχή τα παράπονα το πολιτών για την κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου, σε όλο το εύρος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μια κατάσταση που γίνεται όλο ένα και πιο επικίνδυνη για τους οδηγούς, λόγω και των συνεχών βροχοπτώσεων τον τελευταίο καιρό. Ο κίνδυνος για την επέλευση ζημιών στα κινούμενα οχήματα, τα οποία αποτελούν καθημερινότητα για χιλιάδες συμπολίτες μας, ωχριά μπροστά στον κίνδυνο ζωής που διατρέχουν όσοι όλοι κινούνται σε αυτούς τους δρόμου, που μόνο ως βομβαρδισμένα τοπία μπορούν να παρομοιασθούν.

Δεκάδες λακκούβες σε όλο το μήκος του επαρχιακού δικτύου της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, καθιστούν την κυκλοφορία οχημάτων ρώσικη ρουλέτα. Από τη μια λοιπόν έχουμε την εξοργιστική απουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση του προβλήματος και από την άλλη έχουμε την πλήρη απόδειξη ότι ακόμα και όταν γίνονται παρεμβάσεις, αυτές είναι τόσο πρόχειρες και επιφανειακές, που σε λίγο μόλις καιρό η κατάσταση είναι χειρότερη από πρίν. Το «έργο» αυτό είναι γνωστό και με πολλά επεισόδια.

Στο σημερινό επεισόδιο η Περιφερειακή Αρχή μένει έκθετη στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Εμπεσσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου. Λακκούβες που καλύπτουν όλο το πλάτος του οδοστρώματος και με μεγάλο βάθος καθιστούν την διέλευση οχημάτων παιχνίδι ζωής και θανάτου. Και μάλιστα στα ίδια σημεία, πρίν από ελάχιστο χρονικό διάστημα είχε πέσει (προφανώς για τα μάτια του κόσμου) ποσότητα πίσσας, η οποία φυσικά έχε αποκολληθεί.

Αύριο που η κ.Αντιπεριφερειάρχης θα οδεύει προς την προγραμματισμένη συνάντηση των Δημάρχων Αμφιλοχίας κ.Απόστολου Κοιμήση, Αγράφων κ.Θεόδωρου Μπαμπαλή και Αργιθέας κ.Λάμπρου Τσιβόλα, η οποία λαμβάνει χώρα στο Χαλκιόπουλο, με θέμα την «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΝΔΟΥ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ»,καλό θα είναι να προσέχει στο δρόμο!!! Δεν είναι δρόμος του ΕΣΠΑ αυτός, είναι δρόμος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και δη του πιο ξεχασμένου σημείου της…