Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα16
mod_vvisit_counterΧθές304
mod_vvisit_counterAll8144191
°F | °C
invalid location provided
Ενημέρωση ετεροδημοτών

 για τις διεκδικήσεις του δήμου Μεσολογγίου

Με μεγάλη συμμετοχή ετεροδημοτών από Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Νεοχώρι και Κατοχή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου και οι σύλλογοι ετεροδημοτών Αττικής: Σύλλογος Μεσολογγιτών «Άγιος Συμεών», Σύλλογος απανταχοterodhmotesύ Κατοχιανων, Σύλλογος Αιτωλικιωτών «Ο Λιακατάς», Σύλλογος Νεοχωριτών «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» και η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαρχίας Μεσολογγίου, με θέμα τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του Δημου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής   του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής, ο πρώην βουλευτής Σ. Λιβανός, ο πολιτευτής Δ. Σωμάκης, ο ακαδημαϊκός Π. Κοντός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Κ. Κουβέλης, ο Γεν. Γραμματέας της Διεθνούς Ακαδημίας της Ελευθερίας Γ. Καζάνας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγιου Γ. Ατσαλάκης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, αφού αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό έλλειμμα της περιοχής τόνισε την αναγκαιότητα γενναίων πολιτικών αποφάσεων, όπως η ίδρυση αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι, οι οποίες θα ανατρέπουν την υφιστάμενη κατάσταση και θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις ενός βιώσιμου εναλλακτικού τρόπου ανάπτυξης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την συγκρότηση συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα αποτελείται από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους εκπροσώπους των συλλόγων ετεροδημοτών Αττικής, καθώς και με την εκκίνηση της καμπάνιας συλλογής υπογραφών για την ίδρυση αρχαιολογικού μουσείου στο Μεσολόγγι.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...