°F | °C
invalid location provided
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

 «Ενημέρωση για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές

 και τις Υποτροφίες  στη Μεγάλη Βρετανία»

 panepithmio

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει Εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας σχετικά με:

•1)   Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τον Εκπαιδευτικό Σύμβουλο του Βρετανικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης  κο Κωνσταντίνο Γεωργίου, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, Γ. Σεφέρη 2, ΤΚ 30100, Αγρίνιο.

Τα Εργαστήρια Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι ομαδικές συναντήσεις διάρκειας περίπου 1 ώρας, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν τόσο φοιτητές και απόφοιτοι όσο και το ευρύτερο κοινό. Αποτελούν ιδανική ευκαιρία ενημέρωσης, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές στο εξωτερικό υπό το συντονισμού του προσκεκλημένου, εκπαιδευτικού συμβούλου της εκάστοτε χώρας.

Πρόγραμμα Εργαστηρίου:

Ημέρα

Ώρα

Θέμα

23/02/2011

 14.00μ.μ.-15.30μ.μ

Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στη Μεγάλη Βρετανία

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο συμμετοχής και να το καταθέσουν στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με fax (26510 08686).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 26510-08454/08458 ή στο κινητό 6947668223 (κος Κεφαλάς) ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...