Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4771
mod_vvisit_counterΧθές6026
mod_vvisit_counterAll6040212
°F | °C
invalid location provided
Ο Απόστολος Κατσιφάρας

 για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που έχει καθιερωθεί η 27η Σεπτεμβρίοkatsifarasυ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο τουρισμός αποτελεί για τη χώρα μας πρωταρχική δραστηριότητα που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την απασχόληση. Ο παγκόσμιος τουρισμός έχει δεχθεί τις συνέπειες της κρίσης. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον.

Η Δυτική Ελλάδα αξίζει καλύτερη θέση στην κατάταξη. Με νέο σχεδιασμό, με νέο όραμα και νέα προοπτική για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον τουρισμό με διαφορετική λογική.

Στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη Δυτική Ελλάδα, ο τομέας του τουρισμού αποτελεί κεντρικό πυλώνα για την ανάπτυξη και την απασχόληση, με τη δημιουργία ταυτότητας της περιοχής μας, την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του κάθε τόπου, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Δυτική Ελλάδα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη διαφορετικών μορφών τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε. Έχουμε τη βούληση να πετύχουμε."

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...