°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 26.8.2010

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΕΛΛΗΝΙΣ» στα πλαίσια του καλοκαιριού 2010 άνοιξε και φέτος για να προσφέρει σε όλους τους θεατές μια μοναδική εμπειρία στο πεδίο οπτικής τέχνης, μέσα από τις ταινίες που προβάλλονται.

Στις 26-27-28 και 29 Αυγούστου προβολή της ταινίας «Φεύγω» σε σκηνοθεσία Catherine Corsini.  

Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.   

Στις 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου προβολή της ταινίας «ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λανθίμου. Παίζουν: Αγγελική Παπούλια, Μαίρη Τσώνη, Χρήστος Στεργιόγλου, Χρήστος Πασσαλης. Ώρα προβολής: 9.30 μ.μ.   

 

Ο Δήμος Ινάχου & το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στα πλαίσια «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010» θα πραγματοποιούν  εκδηλώσεις από 28 Ιουλίου έως 26 Σεπτεμβρίου 2010 με ελεύθερη είσοδο ως εξής:

Έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ινάχου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Διάρκεια: έως Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 9.00 μ.μ. 

Στο Τ.Δ. Μπαμπαλιού, στη μαγευτική Αυγουστιάτικη νύχτα ταξιδεύουμε με το λόγο των μεγάλων ποιητών μας, με ήχους και μουσικές κορυφαίων συνθετών μας αλλά και με ποιήματα και τραγούδια από την ποντιακή παράδοση.

 

Ο Δήμος Αιτωλικού στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2010» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις ως εξής:

Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Παραδοσιακό πανηγύρι στο εξωκλήσι Αγίων Ασωμάτων στον Άγιο Ηλία

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Πανηγύρι στην Παναγία της Μπούζας Αιτωλικού

 

Ένα σατιρικό θέαμα με τίτλο «Γίναμε Θέατρο», είναι η δεύτερη παραγωγή που  παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της ΤΕΔΚ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και του Ιδρύματος Παπαστράτου. Το έργο ξεκινάει την περιοδεία του από την 1η Αυγούστου στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου θα δώσει τις παραστάσεις του στο Κηποθέατρο Πάρκου Αγρινίου.

Πρόγραμμα Περιοδείας

Πέμπτη 26 Αυγούστου ώρα 9.00 μ.μ. -Δ. Θεστιέων , αύλειος χώρος πρώην Δημοτ. Σχολείου Βλοχού

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010, Δ. Νεάπολης, Δημοτικό σχολείο Μεγάλης Χώρας

Παραστάσεις Αγρινίου ώρα 9.00 μ.μ.: Δευτέρα 30, Τρίτη 31 Αυγούστου και Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Πάρκου    

 

Lagoon party στην παραλία της Τουρλίδας του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2010, από τις 4 μ.μ. και μετά, το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, μουσική συναυλία τοπικών συγκροτημάτων και dj.set.

 

Ο Δήμος Θέρμου πραγματοποιεί  Πολιστιτικές και Θρησκευτικές εκδηλώσεις «Αύγουστος 2010» από 31 Ιουλίου έως και 27 Αυγούστου:

Παρασκευή 27 Αυγούστου

- Ανάληψη ώρα 21.00 μ.μ.: Χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κρυονερίου Κορινθίας και τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου      

 

Το Προπαγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς θα διεξαχθεί στα όρη Βάλτου στο Δήμο Ινάχου  από Τρίτη 24 έως  και Σάββατο 28 Αυγούστου.

 

Ο Αθλητικός -Πολιτιστικός Όμιλος Καινουργίου  «ΔΟΞΑ» διοργανώνει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις από 22 έως και 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου ως εξής:

Πέμπτη 26 Αυγούστου ώρα 20.30 μ.μ.

«Θεατρική Παράσταση» ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι. Για άτομα από 3 έως 103 χρόνων αυστηρώς κατάλληλο. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Μία θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τον Μιχάλη Σδούγκο που συνδυάζει το κλασικό θέατρο με το θέατρο σκιών.

Παρασκευή 27 Αυγούστου ώρα 20.30 μ.μ.

«Στο ρυθμό της νεολαίας». Μουσική  από όλο τον κόσμο, κρουστά, ξέφρενος ρυθμός DJ Μ. Κουσκούνης, Θεοδ. Στούμπος, Κωστ. Κονταξής και η έκπληξη της βραδιάς...

Σάββατο 28 Αυγούστου ώρα 20.30 μ.μ.

«Γιορτή Αθερίνας» Τη βραδιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Όμιλος Καινουργίου «ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ», εκδήλωση που πραγματοποιεί ο σύλλογος από το 1995. Συντροφιά με τη ορχήστρα των συγχωριανών μας κ.κ. Χαντζάρα Κων/νου και Ανδρέα Σελιμά με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα. Συμμετέχει ο καλλιτέχνης Γιάννης Παπαθανάσης          

Ανακήρυξη επίτιμων μελών του Πολιτιστικού Ομίλου Καινουργίου «ΟΙ ΣΤΙΕΙΣ»

Αθερίνα για όλους δωρεάν

Κυριακή 29 Αυγούστου ώρα 20.30 μ.μ.

«Στ' Αυγούστου το φεγγάρι, τι τρανός χορός θα γίνει...» Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από συγκροτήματα της περιοχής μας.

Ανακήρυξη επίτιμων μελών του «ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ»

 

Η τελετή ορκωμοσίας των Ν/Σ οπλιτών της 2010 Γ΄ ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο «ΑΝΤ/ΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ» την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 και ώρα 9.00.

 

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη Δ.Δ. Σταμνάς και το περιοδικό «Ώλενος», με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον πρόωρο θάνατο του ποιητή Άσσου Σταμούλη (1948-2000) διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του, το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010, ώρα 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30) στον αίθριο χώρο του κέντρου Π. Τσιλιπάνου στη Σταμνά.   

 

Η Συντεχνία, Εταιρεία Λόγου και Τέχνης θα πραγματοποιήσει στο κέντρο ΙΡΙΔΕΣ του Δήμου Παραβόλας μια και μοναδική παράσταση ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ..

Ο Λόρκα συναντά τον Ρίτσο, ο Χατζιδάκις τη πανσέληνο, οι τροβαδούροι της λίμνης μαγεύουν τις καλαμιές, όλα μεταμορφώνονται συν-τέχνη υπό το κράτος της βασιλείας του φεγγαριού πάνω απ' τον Αράκυνθο. Συμμετέχουν τα συγκροτήματα «threesome» και «9 όγδοα».

     

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...