°F | °C
invalid location provided
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ-

ΠΑΓΝΙΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΚΛΟΠΕΣ

1.-Νυκτερινές ώρες της 10/11-6-2010 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανακτορίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Ακαρνανίας κατελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης «Καφέ Μπαρ» να απασχολεί ως σερβιτόρες (4) αλλοδαπές ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίες στερούνταν αδείας εργασίας και βιβλιαρίοperipoliko1υ υγείας.

     Δράστης - δράστιδες συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

2.-Πρωινές ώρες  της 11-6-2010 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ινάχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού κατελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης εστιατορίου να απασχολεί ως σερβιτόρες δύο (2) αλλοδαπές βουλγαρικής υπηκοότητας, οι οποίες στερούνταν αδείας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

     Δράστης - δράστιδες συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Aστυνομικό Τμήμα Εμπεσού.

3.-Την 11-6-2010 και περί ώρα 15.00΄ στο Δ.Δ. Πετροχωρίου Δήμου Θέρμου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου δύο (2) ημεδαπές «ROMA» , οι οποίες με την μέθοδο της ΄΄απασχόλησης΄΄ αφαίρεσαν από υπερήλικα ημεδαπή το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200.00) Ευρώ.

     Συλληφθείσες δράστιδες με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

4.-Την 11-6-2010 και περί ώρα 20.30΄ στο Δ.Δ. Παναιτωλίου του Δήμου Θεστιέων από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος «καφετέρια» διότι κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί ένα (1) ηλεκτρικό - ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα πρόσφορο για την διενέργεια παιγνίων εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων σαράντα τεσσάρων (344.00) Ευρώ.

     Παιγνιομηχάνημα κατασχέθηκε. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου.

5.-Απογευματινές ώρες της 11-6-2010 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι την ιδίαν (11-6-2010) και περί ώρα 12.00΄αφαίρεσαν δίκυκλη μοτ/τα με σκοπό να την ιδιοποιηθούν παράνομα.

     Όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος των δικογραφία οδηγηθούν αρμοδίως. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

6.-Την 12-6-2010 και περί ώρα 00.20΄ στο Αγρίνιο, δύο (2) ημεδαποί «ROMA» ηλικίας δέκα έξι (16) ετών παραβίασαν την πόρτα του συνοδηγού Ι.Χ.Ε. αυτ/του και εισήλθαν εντός αυτού με σκοπό να διαπράξουν κλοπή πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη των αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τελικά συνελήφθησαν από προστρέξαντες Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. 

     Συλληφθέντες με σχηματισθείσα  σε βάρος των δικογραφία  θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.-

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...