°F | °C
invalid location provided
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Σε νιόπαντρο ζευγάρι, θύματα 40χρονος λογοθεραπευτής από το Αγρίνιο και η σύζυγός του.

Το ζευγάρι δεν ληστεύτηκε, στην Αθήνα οι τραυματίες.

 Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό νιόπαντρου ζευγαριού στην Κεφαλονιά, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροκομιδή στην Αθήνα λόγω της σοβαρής κατάστασής του.

Ο 40χρονος Σπύρος Καπνιάρης και η 30χρονη σύζυγός του, Αιμιλία Καβαδά, κάτοικοι Αγρινίου, είχαν πάει για ταξίδι του μέλιτος στην Κεφαλονιά, αλλά τους περίμενε μια πολύ οδυνηρή έκπληξη.

Το ζευγάρι έμενε σε ξενοδοχείο του Αργοστολίου και το βράδυ του Σαββάτου, όπως λένε μάρτυρες, βγήκαν βόλτα στην πεζογέφυρα Δεβοσέτου, που αποτελεί προσφιλές μέρος για τους ερωτευμένους.

Λίγο αργότερα, όμως, διερχόμενοι τους βρήκαν χτυπημένους με πρωτοφανή αγριότητα και αναίσθητους πάνω στη γέφυρα.

Ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και οι νιόπαντροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν πολύ σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Λόγω της ιδιαίτερα σοβαρής κατάστασής τους, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην Αθήνα και εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο άνδρας στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και η γυναίκα στον Αγιο Σάββα.

Μέχρι  χθες οι τραυματίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσουν στους αστυνομικούς, οι οποίοι περιμένουν να δοθεί έγκριση από τους γιατρούς για να τους πάρουν κατάθεση. Τα θύματα είναι τα μόνα που μπορούν να ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης και τους δράστες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει σχεδόν αποκλειστεί η εκδοχή της ληστείας, γιατί δίπλα τους στο σημείο που βρέθηκαν ήταν οι τσάντες τους με τα χρήματά τους και, όπως φαίνεται, δεν τους είχαν πάρει τίποτα.

Προανάκριση για την υπόθεση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...