Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα124
mod_vvisit_counterΧθές394
mod_vvisit_counterAll8061228
°F | °C
invalid location provided
Καταδίωξη και εγκατάλειψη κλεμμένου οχήματος

οχήματος που είχε χρησιμοποιηθεί σε πρόσφατη ληστεία

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται από μεικτά συνεργεία αστυνομικών στην περιφέρει της Γ.Α.Δ.Π.Δ.Ε., στις 6 Απριλίου και ώρα 6.00 στο 99ο χλμ. της Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων (θέση Σαμάρι), εντοπίστηκε αυτοκίνητο μάρκας BMW χρώματος γρι, στο οποίο επέβαιναν δύοperipoliko άτομα.

Το όχημα δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς Ο.Π.Κ.Ε.Α.Δ. Ακαρνανίας, ενώ τελικά εγκαταλείφθηκε στο 106 χιλ. Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (έξοδο Αμφιλοχίας) και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή σε παρακείμενο δάσος. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 26 Μαρτίου στην περιοχή Κορωπίου Αττικής και είχε χρησιμοποιηθεί ως μέσο μεταφοράς 4άρων αγνώστων δραστών, που είχαν διαπράξει στις 9.40 της 30 Μαρτίου ένοπλη ληστεία με λεία 9.000,00 ευρώ σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Ξηρονομή- Βαγίων - Βοιωτίας.

Από την εξερεύνηση στο εσωτερικό του παραπάνω αυτοκινήτου βρέθηκαν αποτυπώματα τα οποία ανήκουν σε προσεσημασμένο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.    

   

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...