Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα26
mod_vvisit_counterΧθές304
mod_vvisit_counterAll8144201
°F | °C
invalid location provided
Έναρξη Προγράμματος
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 20:08

PROGRAMA

«Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών» στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Στoπλαίσιο δράσεων προληπτικής ιατρικής που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου διενεργείται δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Οι εθελοντές οδοντίατροι εξετάζουν παιδιά- μαθητές Δημοτικού Σχολείου και θα δίνουν ατομικά δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου προκειμένου οι γονείς τους να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα και για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

Σήμερα Πέμπτη 1/12/2022 ξεκίνησε το Πρόγραμμα με την εξέταση 22 μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου από εθελοντή οδοντίατρο.

Στόχος του προληπτικού προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για την σπουδαιότητα της διατήρησης της στοματικής υγείας.

Για την υλοποίηση του Προγράμματος ενημερώνονται τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ