°F | °C
invalid location provided
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2022 17:52

 ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

KARDITSA PERI

   Στις 27-8-2022, Σάββατο, 9 μ.μ., στο Άλσος Βέικου, στο Γαλάτσι, Αθήνα, το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει, την εντυπωσιακή κωμωδία «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», του Δημήτρη Απ. Ρήτα, φιλολόγου, συγγραφέα, βραβευμένου με Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο Θεάτρου και Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο Ποίησης και στιχουργού, σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα, μουσική και τραγούδια του γνωστού και μεγάλου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου σε στίχους Δημήτρη Ρήτα. Έχει ως θέμα τα αιτήματα (ρουσφέτια) που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον Υπουργό. Περιέχει στοιχεία επίκαιρης σάτιρας και ηθογραφικά. Ως τώρα, παρουσιάστηκε σε 419 πόλεις, χωριά, σχολεία κλπ σ’ όλη την Ελλάδα, γεγονός πρωτόγνωρο κι αξιοθαύμαστο για νεοελληνική κωμωδία, είχε εκπληκτική επιτυχία, τεράστια απήχηση στους θεατές και διθυραμβικές κριτικές. Δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα και σκορπά άφθονο κι αβίαστο γέλιο.

   Προσκαλούνται οι Καρδιτσιώτες, οι Θεσσαλοί κι όλοι οι θεατρόφιλοι που διαμένουν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν την υπέροχη και πρωτότυπη παράσταση. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν όλο το έτος.

Δήμαρχοι, Πρόεδροι κλπ, που θέλουν να δουν στην πόλη τους την παράσταση, να τηλεφωνήσουν στον υπεύθυνο Δημήτρη Ρήτα 6976074465.

Φωτό 1η Δημήτρης Ρήτας, Απόστολος Ρήτας

Φωτό 2η Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Ρήτας