°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 16:39

 

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι οι δομές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου (Παιδικός Σταθμός Αστακού, Παιδικός Σταθμός Φυτειών και Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας) θα δέχονται ξανά τα νήπια από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.....

 
 
Από την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021,όλοι οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στην θέση τους ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να προετοιμαστούν κατάλληλα (καθαρισμός & απολύμανση) για την υποδοχή των μικρών μας φίλων.
 
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι και στους τρείς (3) παραπάνω Σταθμούς, εκτελούνται εργασίες για την προσαρμογή των κτιρίων στο Π.Δ 99/20217 (Α΄141).Ήδη στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών έχει αποκατασταθεί η στέγη και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό του. Θα ακολουθήσουν εργασίες προσαρμογής και στους άλλους δύο Παιδικούς Σταθμούς (Αστακού κ Κανδήλας) και για τον λόγο αυτό μπορεί να χρειαστεί οι δύο Παιδικοί Σταθμοί να κλείσουν για μερικές ημέρες.
 
Ζητάμε λοιπόν την κατανόησή σας, πιστεύοντας όμως ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει αφού ο Δήμος Ξηρομέρου θα αποκτήσει σύγχρονους Παιδικούς Σταθμούς με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.
 
Καλή Σχολική Χρονιά για όλους με υγεία!
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ