°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει να προβάλλει την ταινία «ΒΑΘΙΑ ΨΥΧΗ» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη. Προβολές καθημερινά: 7.30 & 9.30 μ.μ.   

 

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Αγρινίου διοργανώνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών κέντρων ΟΤΕ Θεσσαλονίκης -Κοζάνης- Λάρισας - Ιωαννίνων- Πάτρας και Αγρινίου.

 

,Δοξολογία θα τελεστεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 9.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων εορτή Εισοδίων της Θεοτόκου.

Δοξολογία επίσης για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα τελεστεί και στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στις 10.30 το πρωί στο Μεσολόγγι.

 

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Αιτωλ/νία στον 21ο αιώνα: Προστασία, Ανάδειξη και Διαχείριση Περιβαλλοντικά Ευαίσθητων Περιοχών» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009 και ώρα έναρξης 10.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ν.Α. Αιτωλ/νίας.   

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, συνεχίζει με το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΑΜΛΕΤ» σε σενάριο & σκηνοθεσία Γκριγκόρι Κόζιντσεφ. Η ταινία θα προβληθεί  την Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των ατόμων με αναπηρία διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ» και ομιλητές τους κ.κ. Νικόλαο -Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και Κοσμά- Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 στις 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.

 

Το Λαογραφικό -Ιστορικό-Φιλολογικό Μουσείο Αιτωλ/νίας με έδρα το Αγρίνιο στα πλαίσια του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς οργανώνει Επιστημονικό Συμπόσιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Μάνο Σφακιανάκη- Δ/ντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα «Διαδίκτυο και Γονείς».

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Η καταστροφική δράση των νεοφανών αιρέσεων στη δομή της οικογένειας» με ομιλητή τον Λάμπρο Σκόντζο- θεολόγο-συγγραφέα.

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος» στο Μεσολόγγι παρουσιάζει την έκθεση «Το παιδί και το παιχνίδι» μέχρι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου Η έκθεση περιλαμβάνει τριακόσια παλαιά παιχνίδια και παιδικά βιβλία και απευθύνεται όχι μόνο σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους. Τα εκθέματα που χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και τη δεκαετία του 1960, προέρχονται από την προσωπική συλλογή του κ. Ιωάννη Βαβάτση.

Η έκθεση θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από τις 10.30 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.  

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» ξεκινά τις ξεκινά τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες θα επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Ανάμεσα στους τοίχους» σε σκηνοθεσία Λοράν Καντέ.

Είσοδος ελεύθερη  

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» διοργανώνει το Αντάμωμα Μπαμπινιωτών Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 ώρα 21.00 στο κτήμα «ΜΑΡΗ» στη Σπολάιτα Αγρινίου.

 

Ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών, το Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλ/νίας και ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Δ΄ τριμήνου 2009 διοργανώνει Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα (ακρόπολη, μουσείο ακρόπολης, Πλάκα κ.α.) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.   

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα έως Παρασκευή από 11 π.μ.-13.00 μ.μ.

Ο Φυσιολατρικός Σύνδεσμος Πατρών προκηρύσσει τον 7ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΦΥΤΙΚΟ-ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ». 

Οι φάκελοι συμμετοχής θα γίνονται δεκτοί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...