Ιούλ   Αύγουστος 2020   Σεπ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1284
mod_vvisit_counterΧθές6506
mod_vvisit_counterAll6049545
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Παπαναστασίου - Μαυρομμάτη
Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 20:48

PAPANASTASIOY-MAYROMATHS.jpg-2

 

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης.

Η συνάντηση, δεδομένης της διαρκούς και καλής συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα με τον Δήμο Αγρινίου, έγινε στο πλαίσιο της αμοιβαίας ενημέρωσης και προώθησης έργων που εκτελούνται ή προγραμματίζονται στην περιοχή του Αγρινίου. Κατά τη συζήτηση, που έγινε παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Μίμη Σκορδόπουλου, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν όσους κατοίκους ζουν και εργάζονται εκτός του αστικού ιστού.

Αναφορικά δε, με τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό των μελλοντικών δράσεων, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας, με τον οποίο φιλοδοξείται να υπάρξει πολλαπλασιασμός του θετικού αποτελέσματος στην καθημερινότητα των πολιτών και σημαντική άνοδος του βιοτικού επιπέδου, εντός και εκτός του αστικού ιστού, δεδομένου ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Περιφερειάρχης, ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την ταχύτατη ολοκλήρωση των έργων καθημερινότητας, που ενισχύουν τις υποδομές και αναβαθμίζουν τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

«Δυο καλοί φίλοι που συνεργάζονται για το κοινό καλό, δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν κοινή στόχευση» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Μαυρομμάτης, προσθέτοντας ότι «αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε επιτυχημένου αυτοδιοικητικού που επιβραβεύεται από τους πολίτες της περιοχής του, να δρα με ταχύτητα και αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα με κριτικό πνεύμα και κοινωνικό αισθητήριο, όλα τα έργα που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία. Και ο Δήμαρχος Αγρινίου είναι ένας τέτοιος αυτοδιοικητικός, με τον οποίο είναι πάντοτε χαρά η συνεργασία μας…».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...