Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα346
mod_vvisit_counterΧθές538
mod_vvisit_counterAll8032676
°F | °C
invalid location provided
- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣ
Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 16:24

ANESHS-2.jpg-3

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακαίνισης στον θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ.

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν παρεμβάσεις στον περιμετρικό τοίχο για τη συντήρηση και αποκατάσταση της πέτρινης περίφραξης.

Παράλληλα γίνονται εργασίες για τη συντήρηση της σκηνής και την επιδιόρθωση όλων των φθορών.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εργασίες στον κήπο με την ανανέωση και φροντίδα όλων των δένδρων και φυτών προκειμένου το ΕΛΛΗΝΙΣ να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους θεατές που θα παρακολουθήσουν και φέτος ταινίες α΄ προβολής, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιώνδήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Αποτελεί προτεραιότητα, παρ’ όλη τις δύσκολη συγκυρία, να φροντίσουμε το στολίδι της πόλης μας. Τα τελευταία χρόνια με συνεχείς παρεμβάσεις πετύχαμε, όχι απλά να ομορφύνουμε τον θερινό κινηματογράφο, αλλά και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τις υπηρεσίες που προσφέρει με αντικατάσταση της οθόνης προβολής, των καθισμάτων, των χώρων υγιεινής και τη δημιουργία ενός καλαίσθητου κυλικείου.

Φέτος προχωρήσαμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση. Με προσεκτικές εργασίες και ιδιαίτερη επιμέλεια αναδεικνύουμε την πέτρινη περίφραξη και ανακαινίζουμε τη σκηνή αποκαθιστώντας φθορές από τον χρόνο.

Μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας, αισιόδοξοι και σίγουροι για την επόμενη μέρα».