Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα242
mod_vvisit_counterΧθές538
mod_vvisit_counterAll8032573
°F | °C
invalid location provided
Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Για το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος

Προς τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. ΙΕΡΟΝΥΜΟΝ

 

«Μακαριώτατε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, Σωματείο ορθόδοξο από 80ετίας και τα μέλη του, με χαρά και ενδιαφέρον παρακολουθούν το μεγάλο έργο σας στην Εκκλησία της Ελλάδος. Προ ημερών Εκκλησίας της Ελλάδος και περιμέναμε τη βελτίωση και αναβάθμισή του.

Δυστυχώς διαψευσθήκαμε Μακαριώτατε, από τα πρώτα μηνύματα διότι αντί προς το καλύτερο, κατά τη γνώμη μας, η αναβάθμιση έγινε προς το χειρότερο.

Συγκεκριμένα: Σας ορθόδοξοι Χριστιανοί και μέλη της Εκκλησίας περιμέναμε από το Ραδιοφ. σταθμό «πνευματική τροφοδοσία» και όχι «Λαϊκά τραγούδια» που μπορεί να αρέσουν σε μερικούς, αλλά αυτά μπορούν να τα βρουν και σε άλλους Ραδιοφ. σταθμούς.

Επί πλέον διαπιστώσαμε ότι «κόπηκαν» πολλές πνευματικές εκπομπές οι οποίες μας ανέπαυαν και τις αναμέναμε κάθε εβδομάδα και αντικαταστάθηκαν από άλλες αδιάφορες μη πνευματικού ενδιαφέροντος που δεν προσφέρουν ορθόδοξη οικοδομή και παράκληση, αλλά μάλλον ζαλίζουν ιδιαιτέρως τους απλούς πιστούς.

Μήπως αγνοείτε Μακαριώτατε ότι το μεγαλύτερο μέρος των ακροατών του Ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας είναι πρόσωπα ηλικιωμένα που έχουν συντροφιά και παρηγοριά τους το σταθμό της Εκκλησίας, όπως και τα άλλα πρόσωπα που βιώνουν τη μοναξιά της σύγχρονης κοινωνίας.

Τώρα με απογοήτευση εκφράζονται, γιατί δεν βρίσκουν αυτό που γέμιζε την καρδιά τους με την δρόσο του ουρανού. Σεβαστικά παρακαλούμε πολύ Μακαριώτατε, μην καταργείτε τον άρτον αυτόν της Εκκλησίας που ακούγεται κάθε μέρα και ώρα, δώστε μας μέσα από αυτή την τόσο σημαντική έπαλξη αυτό που διψούμε, τον πνευματικό και αναγεννητικό λόγο της ορθοδόξου Εκκλησίας και όχι το θολό διανοητικό λόγο που αποπροσανατολίζει και ζαλίζει.

Αναμένοντας την πατρική σας διορθωτική επέμβαση». 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...