Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Καλώς την και ας άργησε
Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 17:43

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου

BAREMENOS.jpg-2

Διόδια και για τους Κρητικούς, θέλουν η κα. Μπακογιάννη, ο κ. Κεφαλογιάννης και άλλοι της Ν.Δ. για να δουν τον Βόρειο Άξονα της Κρήτης να κατασκευάζεται. Προφανώς η έλλειψη αυτών των διοδίων, ή μήπως και η προείσπραξή τους, εμπόδισε τις κυβερνήσεις τους να υλοποιήσουν τον άξονα. Εκεί λοιπόν που χρωστούσαν το έργο, έρχονται τώρα όχι μόνο να ζητήσουν και διόδια για τους Κρητικούς, αλλά να ακυρώσουν ότι έχει κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λες και αυτοί ήρθαν να κυβερνήσουν κάποια άλλη χώρα.

Επειδή η κα. Μπακογιάννη αρέσκεται στις παροιμίες, πρέπει να πούμε ότι τον κρεμασμένο τον έβλεπαν για πολλά χρόνια μπροστά τους και το σχοινί προ πολλού είχε γίνει κορδόνι. Θέλουν λοιπόν να ακυρώσουν ότι βρήκαν έτοιμο και να πάνε σε μια εργολαβία.

Σε αυτή τη περίπτωση είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να διαβεβαιώσουν, ότι και τα τμήματα εκείνα που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο κυκλοφοριακό φόρτο θα έχουν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινητόδρομου;

Μαζί με τους πειραματισμούς τους, μήπως είναι σε θέση να δώσουν και κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου;

Αν η κα. Μπακογιάννη με αφορμή τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, τότε μάλλον πρέπει να την καλωσορίσει κανείς στην Κρήτη, διότι ούτε είδε, ούτε άκουσε κάτι για το φόνο και ψάχνει επιμόνως σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.  

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...