Αύγ   Σεπτέμβριος 2020   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5500
mod_vvisit_counterΧθές5938
mod_vvisit_counterAll6302239
°F | °C
invalid location provided
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην 84η ΔΕΘ
Κυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 18:24

DEU.jpg-2

Την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςείναι παρούσα, προκειμένου να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στον τομέα της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, όπως επίσης να αναδείξει την τουριστική της ταυτότητα ως ελκυστικού προορισμού σε δωδεκάμηνη βάση.

Κατά την παραμονή του ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, όπως και επιχειρήσεων της περιοχής.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό των παραγωγικών δυνάμεων της Δυτικής Ελλάδας. Είμαστε παρόντες στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, στοχεύοντας σε μια νέα και πιο δυναμική εποχή εξωστρέφειας. Για αυτό δίνουμε δυναμικό παρόν και πολιτικά / αυτοδιοικητικά, ώστε η Δυτική Ελλάδα να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στο εγχώριο και διεθνές γίγνεσθαι» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Στα πλαίσια της ΔΕΘ ο κ. Φαρμάκης, είχε συναντήσεις με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Μάνο Κόνσολα και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζτζικώστα και Αττικής, Γιώργο Πατούλη, καθώς και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στο επίκεντρο όλων των επαφών, οι δυνατότητες συνεργασιών που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του τουριστικού και παραγωγικού προφίλ της Δυτικής Ελλάδας.

Η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 84η ΔΕΘ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει φέτος τριπλή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί μαζί με την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη δικό της περίπτερο και παράλληλα προβάλλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα με παράλληλες συμμετοχές.

Στο περίπτερο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΕΚΟΜΕ) υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στο Film Office της Δυτικής Ελλάδας για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών.

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα στην ενότητα «Για να ξέρουμε τι τρώμε» έχει αφιερώσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 σε επώνυμα προϊόντα τροφίμων που παράγονται στη Δυτική Ελλάδα. Την εκδήλωση διοργανώνει το Europe Direct Patras της ΠΔΕ.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...