Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΧΟΡΟΣ ΓΕΑ
Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 19:59

XOROS-GEA.jpg-2

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 σε αίθουσα της πόλης.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένης Καπώνης, ο όποιος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου που παράγεται στον Όμιλο ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου κου Γ. Παπαναστασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Λαογραφικού Ομίλου τονίζοντας ωστόσο και τη διαρκή συνεργασία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με τις αθλητικές και πολιτισμικές δομές του Δήμου.

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου, τα οποία επιδεικνύοντας μια θαυμαστή τεχνική αλλά και μια σοβαρότητα στις κινήσεις τους, απέσπασαν το πιο ζεστό και διαρκές χειροκρότημα της βραδιάς.

Ακολούθησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα ενηλίκων, τα οποία μέσα από την ιδιαίτερη χορευτική παιδεία που διαθέτουν πιστοποίησαν για μια φορά ακόμη τη σημαντική δουλειά που συντελείται σε καθημερινή βάση στις εκπαιδευτικές δομές του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας του Ομίλου ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της χώρας μας με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων και κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Β. Φωτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.κ Ν. Γκρίζης και Ε. Γρίβας, ο Πρόεδρος της ΓΕΑ κ. Χ. Θετάκης μαζί με μέλη του Δ.Σ, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της Πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, κ. Δημοσθένης Καπώνης, για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν η βοήθησαν για την επιτυχία της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες - χορευτές του Ομίλου με τις οικογένειες τους, τον Χοροδιδάσκαλο του Ομίλου και συντονιστή της εκδήλωσης κ. Γιώργο Τσελίκα, καθώς και την Χοροδιδάσκαλο κα Ασπασία Κρικώνη.

Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστεί, τους επιχειρηματίες του Αγρινίου (όπως αυτοί καταγράφηκαν στο επίσημο έντυπο της εκδήλωσης), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος, ευχαριστεί τα μέλη της ομάδας του Ομίλου κα Μαρίκα Κοντούλη και Αγγελική Κουτσούκη , το προσωπικό της ΓΕΑ, καθώς και τα ΜΜΕ της Πόλης για τη δημοσιοποίηση και την προβολή της εκδήλωσης.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...