°F | °C
invalid location provided
Άξιος ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο
Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 19:27

 

 

 

 

Για την 11η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκ, ο Παναιτωλικός πήρε την νικη με 2-1 επί της ΑΕΚ.Ο «Τίτορμος»  επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.    

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 3΄ με τον Ρότσα, για να απαντήσει ο Μπακάκης για λογαριασμό της ΑΕΚ στο 5΄.

Με την συμπλήρωση 10 λεπτών οι κιτρινόμαυροι ήταν πιο ζωηροί, όμως στην συνέχεια του αγώνα ο Παναιτωλικός ισορρόπησε απειλώντας τον Μπάρκα με τον Μαζουρεκ, το ψαλιδάκι του Αργεντινού άσου κόπηκε από τους αμυντικούς.

Στην συνέχεια του αγώνα ο  Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του πιέζοντας την ΑΕΚ. Στο 25΄ ο Καμαρά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως  οφσάιντ στον Ουίλιαν που καλυπτόταν από τους αμυντικούς της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος  βρήκε σωστά την μπάλα η οποία χτύπησε στον Μπακάκη και κατέληξε στα δίχτυα .

Στο 26΄ τα καναρίνια πέτυχαν το 1-0 χάρις στο αυτογκόλ του Τσόσιτς. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο «τίτορμος» προσπαθούσε να διευρύνει το σκορ αλλά δεν κατάφερε να μετουσίωση τις ευκαιρίες του.  Με το 1-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε πιο δυναμικά με αποτέλεσμα να σημειώσει το 2-0 με δράστη τον Καμαρά στο 51΄. Η ομάδα του Ουζουνίδη είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι Μπογέ και Λιβάγια σπατάλησαν τις ευκαιρίες . Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με την εύστοχη κεφαλιά του Σιμόες. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να σημειώσει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Πλέον ο Παναιτωλικός έχει 15 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, ενώ η ΑΕΚ έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση.       

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά (67' Μοράρ), Μανά (78' Γιαννιώτης), Γουίλιαν, Ντίαζ, Λουσέρο, Μαρινάκης, Αργκους, Μάζουρεκ (87' Λιάβας).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (76' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλεφ (60' Κλωναρίδης), Σιμόες, Μπακασέτας (46' Μπογέ), Μάνταλος, Λιβάια, Πόνσε.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...