Απρ   Μάιος 2018   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα202
mod_vvisit_counterΧθές3596
mod_vvisit_counterAll2989973
°F | °C
invalid location provided
ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ -
Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 19:31

ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΔΗΛΩΣΗ

BAREMENOS

«Θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε την έγκριση της συμπληρωματικής σύμβασης για την πρώτη εργολαβία του οδικού άξονα Ακτίου - Αμβρακίας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Η έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα επιτρέψει, πλέον, την ταχύτερη ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος του άξονα ξεκινώντας από τα διόδια του Ακτίου.

«Και στο παρελθόν», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος, «είχα αναφέρει ότι το υπουργείο Υποδομών είχε θέσει ως προϋπόθεση τη θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η απόφαση αυτή είναι πλέον γεγονός, η συμπληρωματική σύμβαση που καλύπτει τα πρώτα 16 χιλιόμετρα ξεκινώντας από το Άκτιο, εγκρίθηκε και αφοράουσιαστικάτην ολοκλήρωση της παράκαμψης της Βόνιτσας».

Αναφερόμενος στο αίτημα να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο και η(τέταρτη) εργολαβία της δυτικής παράκαμψης της Αμφιλοχίας, που έχει μικρό φυσικόαντικείμενο προκειμένου να ολοκληρωθεί και κινδυνεύει να καθυστερήσει πολύ περισσότεροαν ενταχθεί σε μια νέα εργολαβία - σκούπα, ο Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι από τις επανειλημμένες επαφές του με τους αρμόδιους έχει αποκομίσει την εντύπωση ότι «το υπουργείο έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση και υπάρχει η βούληση το έργο να προχωρήσει».

Καταλήγοντας, επανήλθε στο θέμα του κόμβουτης Ιονίας Οδού στον Κουβαρά. «Το έχω κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση», είπε. «Ο κόμβος αποτελεί μέρος του παρόντος έργου και πρέπει το συντομότερο δυνατόν να υλοποιηθεί, προκειμένου, τουλάχιστον από εκείνη την πλευρά,το Αγρίνιο να έχει πρόσβαση στην Ιόνια Οδό».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...