°F | °C
invalid location provided
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 19:25

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄


από την Πέμπτη 16  Μαρτίου
θα προβάλει την ταινία:
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου
Kong: Skull Island Ο «Κινγκ Κονγκ» (1933 ) παραμένει ακόμη και σήμερα μία από τις σπουδαιότερες στιγμές του σινεμά του φανταστικού, εντυπωσιακότατη ως κινηματογραφικό θέαμα, μοναδική για την πρωτότυπη διασκευή του μύθου της πεντάμορφης και του τέρατος, τολμηρή για τις φροϊδικές αναφορές της και ιδιοφυής ως πολιτικοκοινωνική αλληγορία πάνω στην Αμερική¬ του μεγάλου κραχ. Το αποτυχημένο ριμέικ του 1976 από τον Τζον Γκιλέρμιν και η συγκινητικά σινεφίλ αναβίωσή του από τον Πίτερ Τζάκσον το 2005 δεν κατάφεραν να φανούν αντάξια του αριστουργήματος των Μέριαν Κούπερ κι Έρνεστ Σέν¬τσακ, το οποίο διασκευάζεται τώρα άλλη μία φορά.
Πολύ πιο ελεύθερα όμως, καθώς το καινούργιο στόρι μάς μεταφέρει στο 1971, όταν μια ομάδα επιστημόνων καταφθάνει με στρατιωτική συνοδεία σε ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού για το οποίο κυκλοφορούν τρομακτικές ιστορίες και μυστηριώδεις θρύλοι. Ο θηριώδης γορίλας κάνει νωρίς τη φονική (επαν )εμφάνισή του (έχει προηγηθεί μια απολαυστική γνωριμία πριν από τους τίτλους αρχής ), οι επιζώντες προσπαθούν να διασχίσουν τη ζούγκλα και να φτάσουν σε σημείο ασφαλούς περισυλλογής, ωστόσο άλλα προϊστορικά τέρατα που κυκλοφορούν στα πέριξ κάνουν την προσπάθειά τους εξαιρετικά επικίνδυνη.
Το 1971 μια ομάδα επιστημόνων καταφθάνει με στρατιωτική συνοδεία σε ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού για το οποίο κυκλοφορούν τρομακτικές ιστορίες και μυστηριώδεις θρύλοι.Σκηνοθεσία :Τζόρνταν Βογκτ - Ρόμπερτς
με τους: Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Μπρι Λάρσον, Τζον Σ.Ράιλι, Τζον Γκούντμαν

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 7.00 & 9.30 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
6 euro ΚΑΝΟΝΙΚΟ
4 euro ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας )
Κάθε Παρασκευή με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα