°F | °C
invalid location provided
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 20:35

Με εξαιρετική επιτυχία και άψογη εμφάνιση δόθηκε η θεατρική παρ

TEATRO

άσταση «ΕΙΡΗΝΗ»,

του Αριστοφάνη από τους νέους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ  ΕΛΕΟΥΣΑ» σε συνεργασία με το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017  και ώρα 7 μ.μ.
  Την όμορφη βραδιά έκλεισε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου υπό τη διεύθυνση της κας Ευσταθίας Γρέντζελου, Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου και Μουσικού.
  Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Διονυσία Σαμαντά, η οποία και προλόγισε την παράσταση, τονίζοντας ότι το θέατρο είναι ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορούν τα άτομα με τη νοητική υστέρηση να απευθυνθούν στην κοινωνία και να την πείσο

υν για την ισότιμη ένταξή τους σε αυτήν. Αλλά, ότι είναι και ο καλύτερος τρόπος να ωριμάσουν συναισθηματικά, να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας και την αυτοεπιβεβαίωση και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.
   Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Κώστας Καλατζής, κα Μαρία Παπαγεωργίου, κα Όλγα Πιστιώλη –Σαλακίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας, κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων & Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και εξαίρετοι πολίτες.
   Ευχαριστούμε θερμότατα το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Καραγέωργο καθώς και όλους τους τεχνικούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου για την άριστη συνεργασία και τη συνεχή στήριξη στο έργο μας.
   Ευχαριστούμε επίσης θερμότατα την εταιρεία «ΜΠΙΜΠΑΣ» για τη δωρεά των υλικών, προκειμένου να κατασκευαστούν τα σκηνικά, τους μουσικούς: Γιώργο Αθανασόπουλο, Φιφή Αλεξοπούλου και Παναγιώτη Ζαχαράκη για τη μουσική επένδυση, την κ. Ειρήνη Μαμασούλα στο πιάνο, τις Σχολές ΕΠΑΣ-ΙΕΚ ΟΑΕΔ για την επιμέλεια των χτενισμάτων καθώς επίσης τους Χορηγούς Επικοινωνίας: «ΑΧΕΛΩΟΣ Τ.V.», τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.