Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα48
mod_vvisit_counterΧθές337
mod_vvisit_counterAll8168384
°F | °C
invalid location provided
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ
Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 17:55
  ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ  katsifarasΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ένα ακόμα βήμα συντελέστηκε για την κατασκευή νέου κτιρίου και την εκ βάθρων αναβάθμιση των υποδομών του Ειδικού Σχολείου στο φάσμα του αυτισμού στην Πάτρα, έργο που ως γνωστόν έχει ενταχθεί και θα χρηματοδοτηθεί από δεσμευμένους πόρους του ΕΣΠΑ. Την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ύστερα από εισήγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, υπέγραψε την διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την δημοπράτηση του έργου ο προϋπολογισμός του οποίου φτάνει τα 4.460.000 ευρώ.  

Όπως είναι γνωστό το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο φάσμα του Αυτισμού βρίσκεται στην οδό Αλ. Σβάιτσερ, Στροφάδων και Ανώνυμης Οδού στην Πάτρα. Σύμφωνα με το Τεχνικό Δελτίο που συνοδεύει την πράξη ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, προβλέπεται η κατασκευή νέου κτιρίου συνολικού εμβαδού 1.725 τετραγωνικών μέτρων, με όλους τους χώρους και τον σύγχρονο εξοπλισμό που είναι αναγκαίος για την καλή λειτουργία του. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι οι 24 μήνες.