°F | °C
invalid location provided
Προβλήματα δημιούργησε η νεροποντή στο Μεσολόγγι

Κεραυνός χτύπησε την Αστ. Διεύθυνση Μεσολογγίου.  Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων.  kakokairia

Προβλήματα στην  εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων,  έξω από το Μεσολόγγι δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση τα ξημερώματα της Κυριακής. Λάσπες και διάφορα αντικείμενα που κατέβαιναν από την πλαγιά του βουνού, που το καλοκαίρι είχε καεί, δημιούργησαν ορμητικό χείμαρρο, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστεί απροσπέλαστος.

Η κυκλοφορία προσωρινά διακόπηκε και διοχετεύτηκε από παράδρομο, ενώ  τυχεροί ήταν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και το έβγαλε εκτός δρόμου, αναποδογυρίζοντάς το σε χαντάκι, αφού κατάφεραν να απεγκλωβιστούν χωρίς να τραυματιστούν.

 

Κεραυνός χτύπησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσολογγίου

Το κύμα κακοκαιρίας που πέρασε από το Μεσολόγγι, "χτύπησε" με κεραυνό την Αστυνομική Διεύθυνση στο Μεσολόγγι που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας σοβαρή βλάβη στις τηλεπικοινωνίες και την επικοινωνία με τα περιπολικά. Ο αστυνομικός υπηρεσίας, που στάθηκε τυχερός , δήλωσε πως είδε μια μεγάλη λάμψη και άκουσε έναν πολύ δυνατό θόρυβο.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε το πρωί της Κυριακής από συνεργείο του ΟΤΕ, ενώ ο υπάλληλος της ΔΕΗ που πήγε στο κτίριο για να δώσει ρεύμα, είπε χαρακτηριστικά στον αστυνομικό που ήταν βάρδια στο κέντρο.. "φίλε πήγαινε να ανάψεις μια λαμπάδα..".

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...