Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2293
mod_vvisit_counterΧθές5636
mod_vvisit_counterAll5877712
°F | °C
invalid location provided
Γ. Βαρεμένος :
Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 22:53

‘’Η Νέα Δημοκρατία έχει πετάξει εδώ και καιρό λευκή πετσέτα στα θέματα της οικονομίας και σε ότι αφορά την ζωή των πολιτών προσπαθεί με διαδικαστικές πιρουέτες να δημιουργήσει ένα τοξικό νέφος, που να καλύπτει ότι θετικό γίνεται στην μετά τα μνημόνια εποχή.’’ Αυτό δήλωσε απαντώντας στονRealfm 97.8και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Βαρεμένος, προσθέτοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει συμβιβαστεί με τη ιδέα ότι δεν πέφτει η κυβέρνηση , αμφισβητώντας και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ότι έχει την στήριξη της Βουλής.

‘’Αν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ας κάνει πρόταση μομφής’’, είπε ο κ. Βαρεμένος, τονίζοντας ότι όσοι ήταν ακραία εκδοχή του ΛΑΟΣ έχουν γίνει καθεστώς στην Νέα Δημοκρατία και με μια αρρωστημένη εμφυλιοπολεμική ρητορική στρώνουν το έδαφος να κάνει παιχνίδι η Χρυσή Αυγή.

Τις μονές μέρες, κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για σικέ διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και τις ζυγές ότι ο Καμμένος εκβιάζει την κυβέρνηση.