Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3801
mod_vvisit_counterΧθές3532
mod_vvisit_counterAll4608563
°F | °C
invalid location provided
Γ. Βαρεμένος στην 140η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 18:34

Τη Βόρεια Μακεδονία με τον νέο της όνομα καλωσόρισε οΑντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην 140η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (I.P.U.) που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, προσθέτοντας ότι η θαρραλέα στάση των πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ αξίζει ένα βραβείο Νόμπελ.

Η πλειοψηφία των δύο κοινοβουλίων, είπε ο κ. Βαρεμένος, ανέδειξε ότιο αγώνας για ειρήνη και καλή γειτBAREMENOS.jpg-2ονία δεν μπορεί να είναι λόγια και διακηρύξεις, αλλά πράξεις με διαχρονική διάσταση.

Οι κοινοβουλευτικοί δεν μπορεί να είμαστε γραφειοκράτες μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των λαών και να υποκύπτουμε στην αγριότητα του φιλοπόλεμου εξτρεμισμού, συμπλήρωσε ο κ. Βαρεμένος και υπενθύμισε αυτό που έλεγε ο αρχαίος ποιητής Μένανδρος ότι ‘’ στη διάρκεια της ειρήνης ο γεωργός τρέφεται καλά ακόμα και με τις πέτρες, ενώ στο πόλεμο τρέφεται ακόμη και στις πεδιάδες κακά ’’. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια με την σφραγίδα της ιστορίας, κατέληξε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής.